Od 2. aprila Forbes i na malim ekranima: Pratite Forbes Magazin

Aktuelnosti Forbes BiH 29. mar 2024. 13:32
featured image

29. mar 2024. 13:32

Forbes Bosna i Hercegovina, licencirano izdanje prestižnog američkog poslovnog brenda, pokreće svoju televizijsku emisiju Forbes Magazin, koja će se od 2. aprila ekskluzivno emitovati na N1.

Forbes je simbol kvalitetnog i relevantnog novinarstva u svijetu biznisa, finansija i poduzetništva. Nakon samo četiri meseca od pokretanja digitalnog izdanja u Bosni i Hercegovini i regiji, odlučili smo se da pod okriljem Forbesa kreiramo televizijsku emisiju, prvi u svijetu.

Naše digitalno izdanje se već profilisalo kao bitan svakodnevni izvor važnih informacija za poslovnu zajednicu. S novom televizijskom emisijom – Forbes Magazin, proširit ćemo svoj uticaj donoseći najnovije priče, analize i perspektive iz svijeta poslovanja na male ekrane.

“S oduševljenjem najavljujem premijernu Forbes televizijsku emisiju, označavajući značajan korak u našem zajedničkom putovanju pružanja relevantnog poslovnog novinarstva. Televizija ostaje moćno sredstvo za pružanje relevantnih i blagovremenih informacija, a prisutnost na ovoj platformi potvrđuje predanost našoj vjernoj publici u donošenju informisanih odluka u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.”, ističe odgovorna urednica Forbes BiH, Ika Ferrer Gotić.

Svakog utorka u 20:00 sati

U premijernom emitovanju Forbes Magazina vas očekuju inspirativne priče uspješnih ljudi, ekskluzivni intervjui, vijesti o biznis trendovima i inovacijama koji mijenjaju život i novim tehnologijama.

Pored Bosne i Hercegovine, Forbes pokreće svoja televizijska izdanja i u ostalim zemljama: Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori pružajući gledaocima širom regiona pristup dubinskim analizama i intrigantnim pričama regionalne i globalne biznis zajednice.

Forbes Magazin za vas uređuje i vodi Ika Ferrer Gotić.